De Warmste WVA: onze acties!

De Warmste Week van Studio Brussel komt alweer dichterbij. En ook wij organiseren enkele acties! Ze worden hieronder opgesomd.

Wil jij zélf een actie organiseren voor onze vzw? Registreer die super gemakkelijk via deze website. En neem zeker contact op met ons als je hulp kan gebruiken, we helpen je graag!!!

Hier een short-cut naar de inschrijvingen voor alle acties:
Link naar Koekjesverkoop
Link naar inschrijving Duo op Rollen
Link naar ticketverkoop comedyavond De Warmste Lach

Onze acties!:

1. Koekjesverkoop: tot 21/11

Spelewijs, onze speelpleinwerking, gaat ieder jaar op kamp met de kids. Omdat dit een zeer dure aangelegenheid is, is extra geld hiervoor zeker nodig!

Je hebt keuze tussen 13 soorten koekjes. Bestellen kan zeer gemakkelijk via de website van Spelewijs.

2. Duo op Rollen: zaterdag 17/11

De Ieperse Rolstoelgebruikers van Life on Wheels gaan op zoek naar centen om samen aan sport te kunnen doen.
Op 17 november geven de initiatiefnemers om 14u het startschot van hun crowdfundingscampagne in de school Immaculata. Life on Wheels bedacht daarvoor een origineel concept ‘Duo op rollen’. 2 deelnemers doen gedurende 10 minuten aan sport op wielen: de ene op een gewone fiets, de andere op een handbike. Er wordt op de actiedag ook in wat animo voorzien via een optreden van accordeonist Pieter Lonneville om 17 uur. De winnende duo’s krijgen een prijs!

Achteraf is er nog een open bar met muziek. Iedereen is vrij om langs te komen en te supporteren. Inschrijven als duo kan tot donderdag 15/11. Het inschrijvingsgeld is 10 euro per duo. Inschrijven kan via deze link!

3. het Warmste Café: vrijdag 30/11

VBS Sint-Vincentius en Sint-Michiels organiseren Het Warmste Café t.v.v. Life on Wheels Ieper!

Er is doorlopend. een bar voor de ouders, kinderen en sympathisanten, met braadworsten, soep en voldoende drankjes om je dorst te lessen.

De kleuters kunnen doorlopend aansluiten bij de ‘spelletjesavond’.
Voor de lagereschoolkinderen voorzien we een filmavond! Start om 18 uur.

Meer info op het Facebookevenement.

4. De Warmste Lach: woensdag 5/12

Acht plaatse­lijke Ieperse goede doelen bundelen hun krachten en organiseren een heuse Comedyavond in het Perron! Moeders voor Vrede, Psycho­so­ciaal centrum Hedera, WVA, Vondels, Autisme Westhoek, Be You, Turnkring Vlamer­tinge en ’t één & ’t ander slaan de handen in elkaar en ondersteunen elkaars goede doel door de organi­satie van deze unieke avond!

Het wordt een exclusieve avond vol verras­singen met passages van Ygor uit Poperinge, Jan Bart De Meulenaere, Piv Huvluv, Patrick & Geert (Kartje Kilo).”

De affiche wordt binnen­kort nog aangevuld met enkele grote namen.
Dank zij uw aanwezig­heid kunnen de organi­sa­ties hun werking versterken en uitbreiden.
Reserveer NU je kaarten via deze  link naar de website van ’t Perron!